http://lov.mojforum.si/lov-about527-0.html
Citat mugo je objavil:
Kdo ve, kaj so zmodrovali?
Citat ZR7 je objavil:
Jaz ne.

Lahko upamo, da bo kdo od njih tu kaj napisal?
No, pustimo se presenetiti- :?
Citat dolgin je objavil:
A kdo ve kaj konkretnega? Vem samo to,da je bil B. Mahne kot edini kandidat izvoljen za predsednika začasnega organa LZS! A je res,da na zasedanju ni bilo ne gorenjskih in ne ljubljanskih delegatov? Zakaj?
Citat mugo je objavil:
In vse tiho je bilo....

Dolgin, kolikor jaz vem, so na gorenjski ZLD sprejeli sklep, da stvar bojkotirajo, ker ni bil izredni občni zbor oz. njegov dnevni red v skladu z odločbo, ampak je bil njegov namen podaljšati mandate dosedanjemu kvazi vodstvu. Kolikor vem, so z gorenjske zveze poslali dopis z obrazložitvijo svoje odločitve in napovedali pritožbo na pristojne organe, če bo občni zbor odločal o čem drugem, kot o stvareh, ki jih določa odločba.
Toliko vem jaz, kaj so pa pogruntali, pa očitno nobeden noče napisat, verjetno nič dobrega zase, da so tiho???? :wink:
Citat JAKAJEŽ je objavil:
neprevirjeni viri

na zboru naj bi izvolili vse organe za delovanje LZS :oops: ,udeležba pa naj bi bila skoraj 100%???? :cry:
Citat ZR7 je objavil:
Skoraj 100% Me prav zanima kaj so šteli!? Že če odštejemo Ljubljansko in Gorenjsko ZLD, kateri po sklepih svojih OZ nista šli na to komedijo, in so vsi ostali prišli, je to daleč od 100%.

Je pa ta izredni občni zbor lahko imel eno samo in samcato nalogo! Sprejeti z zakonom usklajena pravila in v njih določiti članstvo lovskih družin. Pravila, katera bi lahko sprejeli so že lep čas pripravljena v tem smislu, saj jih je pripravil takrat še legitimen upravni odbor z mandatom in sicer za priliko sklica starešin v Monsu! Resda tisti zbor ni bil v skladu s takrat veljavnimi (in še sedaj na žalost) Pravili, a je lepo izrazil lahko rečem kar referendumsko voljo LD-jev! A predlog je bil pripravljen povsem korektno in v skladu s Pravili in bi kot tak moral biti samo še sprejet! A to ni bil namen sklicateljev, zato se izidu ni čuditi!
So pač sedaj direktno izzvali drugačne poteze, ki bodo nedvomno sledile. saj so že dalj časa napovedane in so edino logične.
Citat Dihur je objavil:
ZR7:
A predlog je bil pripravljen povsem korektno in v skladu s Pravili in bi kot tak moral biti samo še sprejet! A to ni bil namen sklicateljev, zato se izidu ni čuditi!
Da, predlog je bil pripravljen in nič več od tega. Predlogi in pripombe, ki so jih na tisti predlog Pravil podale posamezne LD so romali v koš. Ni bilo usklajevalnega postopka in nihče ni nikjer obravnaval teh predlogov in pripomb. Tako, da tudi tisti predlog Pravil ni mogel biti sprejet. Lahko pa bi občni zbor ta predlog dal v ponovno obravnavo v LD in postopek ponovil. Vsa zgodba se zna še kar zanimivo zaplesti.
Citat jelen.slavnik je objavil:
Že samo dejstvo, da cca 22000 lovcev v državi ni zaupanja vredno
kratke vestičke o izrednem občnem zboru nekaj pomeni.

Kaj pa mediji?
A so v soboto vsi pokrivali Suho krajino?
Citat Ganges je objavil:
Se popolnoma strinjam z J. Slavnikom. Kako se lahko zgodi, da lovci nismo obveščeni kar se dogaja v njihovi matični zvezi? Ker sem član tudi marsikaterega drugega društa sem vedno povabljen na občni zbor. Ali pa vsaj seznanjen z dogajanjem na njem. Tu pa se očitno nekaj prikriva. Sramota!!!!!! :evil: :evil: :evil: Ali so oni edini zveličani, ki jih briga kaj delajo? NE! Oni so tukaj zaradi nas in v naši službi. Službi tako pristaša kot nasprotnika in vsi imamo pravico do informacije.
Citat JAKAJEŽ je objavil:
zakaj niso bili obveščeni člani lovskih družin se sprašujem tudi sam,konkretno v ZLD Novo mesto imajo izvoljene delegate?????,kateri naj bi zastopali interese članov LD.V olitve v organe pa so bile tako ali tako peljane v njihovo korist(Miha B.)in ostala druščina :oops:

lp
Citat fantak je objavil:
Sedaj pa mislim, da bi bilo dovolj igre "slepe miši". V debato sem se vključil, ker sem prepričan, da ste tudi vsi sodelujoči pred menoj o dogodkih na izrednem OZ dobro informirani, saj si je baje peščica Nam podobnim privoščila celo spremljanje volilnega zbora prek mobilne zveze. Tiste, ki pa v forumu ne sodelujejo (aktivno in pasivno)pa tako in tako omenjene zdrahe ne zanimajo, pač pa si želijo le čimprejšnjo razrešitev sramote. Želji se pridružujem tudi sam.

Moderatorju foruma pa predlagam, da naj sodelujoči v prihodnje svoja razmišljanja in trditve prispevajo le s svojim polnim imenom. Prepričan sem, da bo forum le tako zaživel s še več sodelujočimi in bo kot takšen pridobil na svoji kredibilnosti. Ugotavljam, da v sedanji podobi prepričujemo PREPRIČANE.

Do nadaljnega se umikam s foruma in se oglasim le še s polnim imenom, če bomo predlog sprejeli.

Pa brez zamere, želim Vam še naprej lep dan! :oops:
Citat Dihur je objavil:
Kolega Fantak, zakaj pa nisi začel s polnim imenom in priimkom ?? Kaj te zadržuje ??
Sam nimam nič proti temu, le da je tudi tu mali problem. Tudi t. i. polno ime in priimek sta lahko izmišljena oziroma celo zlorabljena. Predpostaviva, da se ti v resnici pišeš Tone Jež, in jaz si prav ta priimek in ime izberem, da se predstavim. In potem klamfam pod tem imenom razne neumnosti, žalim in zmerjam ter napadam vse živo, okrivljen pa boš ti. Nič kaj prijetna situacija, se strinjaš ??? Lahko bi rekli, da bi šli iz dežja pod kap.
In da te potolažim. Večina članov tega foruma, vsaj tisti najbolj aktivno pišoči se med sabo osebno poznajo. Sam se sicer osebno ne poznam z nikomer, ima pa "šef" ZR7 moje osebne podatke in ve kdo sem. Na zahtevo sodišča jih bo seveda lahko izročil, v drugih primerih pa jih ne sme, ker tega dovoljenja nima ( Zakon o varstvu osebnih podatkov, Ur. list RS št. 86/2004 ).
Tudi številke z lovske izkaznice ni dovoljeno javno objavljati, ker lahko tako pride do hudih zlorab v sistemu Lisjak in potem do zelo neprijetnih posledic za imetnika izkaznice.
Kot vidiš, dragi lovski tovariš Fantak, zadeva le ni tako preprosta kot zgleda na prvi pogled. Nekaj je pač treba dati tudi na zaupanje in na korektnost tistih, ki pišejo na forumu. V primerih hudih zlorab tega zaupanja, pa se seveda vedno da preko številke IP ugotoviti kdo je avtor kakšnega žaljivega pamfleta oziroma računalnika s katerega je bilo tisto poslano. Seveda pa je potem to že stvar policije ter zasebne ovadbe in tožbe.
Pa lep pozdrav in le napiši še kaj !
Citat ZR7 je objavil:
Fantak, ko smo že pri osebnih imenih in temu, da naj vsak stoji za svojo izjavo.
Edini varen in verodostojen način bi bil, če bi snovalci informacijskega sistema Lovske zveze Slovenije o medsebojni komunikaciji lovcev kdaj sploh razmišljali. Ali kdaj poslušali želje svojih plačnikov, običajnih lovcev.
V tem primeru namreč bi bilo moč vzpostaviti v okviru informacijskega sistema tudi nekakšen forum, kjer bi se vsakdo prijavil s svojo številko lovske izkaznice, informacijski sistem pa bi z določenimi orodji identiteto potrdil ali zavrnil. Tako bi prišli do tega, da je Janez res tisti Janez za katerega se deklarira! In potem bi na tem forumu spraševali in seveda pričakovali tudi odgovore vodstva zveze. A že pred časom, ko smo jih vabili in vedeli, da se na forumu pojavljajo od njih ni bilo odziva. Glede na njihovo nadaljne obnašanje tudi ne verjamem, da bodo v postavi v kakršni nastopajo, sploh kdaj pripravljeni komunicirati z nami nevednimi običajnimi njihovega pogleda nevrednimi lovci! Me bodo kdaj presenetili in to mojo trditev postavili na laž? Ne verjamem! In okoli tega bi upal vplačati stavo!
Zatorej smo sami postavili ta forum in zakaj je to tu tako kot je, je že lepo Dihur obrazložil. Jaz pa le še ponavljam, da bi bilo lahko zelo drugače in še mnogo bolje. In s prstom spet kažem na LZS!

LP
Citat mugo je objavil:
Dajte no, tisti ki veste, napišite kaj so pogruntali veleumneži na občnem zboru. Da bomo še drugi vedeli.
Citat jelen.slavnik je objavil:
Fantak prejel si odgovor ZR7 s katerim se popolnoma strinjam in ga
v celoti podpiram.