Dihur je objavil:
Kolega Fantak, zakaj pa nisi začel s polnim imenom in priimkom ?? Kaj te zadržuje ??
Sam nimam nič proti temu, le da je tudi tu mali problem. Tudi t. i. polno ime in priimek sta lahko izmišljena oziroma celo zlorabljena. Predpostaviva, da se ti v resnici pišeš Tone Jež, in jaz si prav ta priimek in ime izberem, da se predstavim. In potem klamfam pod tem imenom razne neumnosti, žalim in zmerjam ter napadam vse živo, okrivljen pa boš ti. Nič kaj prijetna situacija, se strinjaš ??? Lahko bi rekli, da bi šli iz dežja pod kap.
In da te potolažim. Večina članov tega foruma, vsaj tisti najbolj aktivno pišoči se med sabo osebno poznajo. Sam se sicer osebno ne poznam z nikomer, ima pa "šef" ZR7 moje osebne podatke in ve kdo sem. Na zahtevo sodišča jih bo seveda lahko izročil, v drugih primerih pa jih ne sme, ker tega dovoljenja nima ( Zakon o varstvu osebnih podatkov, Ur. list RS št. 86/2004 ).
Tudi številke z lovske izkaznice ni dovoljeno javno objavljati, ker lahko tako pride do hudih zlorab v sistemu Lisjak in potem do zelo neprijetnih posledic za imetnika izkaznice.
Kot vidiš, dragi lovski tovariš Fantak, zadeva le ni tako preprosta kot zgleda na prvi pogled. Nekaj je pač treba dati tudi na zaupanje in na korektnost tistih, ki pišejo na forumu. V primerih hudih zlorab tega zaupanja, pa se seveda vedno da preko številke IP ugotoviti kdo je avtor kakšnega žaljivega pamfleta oziroma računalnika s katerega je bilo tisto poslano. Seveda pa je potem to že stvar policije ter zasebne ovadbe in tožbe.
Pa lep pozdrav in le napiši še kaj !