Kdor misli,da je dober človek, ker hodi v cerkev je tako kot bi stal sredi garaže in si predstavljal da je avto!
Vem za kar nekaj Sako-tov, ki so šele po okoli 200 strelih začeli res natančno streljat.Verjetno lahko kaj takega pričakuješ tudi od tikke.Pa ni to, da se moraš puške navadit, da bi zato kasneje bolj natančno streljal.Material je pa pri teh puškah vsekakor pri vrhu, tako da ni skrbi, da bi se kaj obrabilo.
Kje se pa da sploh te puške kupit, ima gdo v sloveniji zastopstvo za SAKO in TIKA.
Sem gledal v Ameriki se te puške prodajajo po 300-500€, očitno vpliv ameriške konkurence. V Avstriji so cene 2-3 krat višje.
LOVEC Koptex jih ma.
qonus, pol jo pa kupi v ameriki, če jo dobiš za tako ceno
Lahko da si gledal puške na kaki dražbi, ker ne vrjamem da bi tam ble tako poceni.
al pa je sako, madi in vietnam
Na sako-jevi strani link do njihovega zastopnika bereta usa. Tam sem gledal ceno za Tika t3 varmint in je tam 800$ kar je 533€.
http://www.berettausa.com/product/pr...ifles_main.htm
Je razlika sam pri drugih modelih mogoče ni tako občutna.
Mene pa zanima,če ima kdo cenik teh pušk (pri nas,v slo):
-varmint
-hunter
-lite
Lahko tudi na ZS.
lp
nkol ni tok lepo,da neb mogl bit se lepš..
..kr neki ..
Ali kdo ve če Tikka med svojimi izdelki ponuja tudi dvocevne ekspres risanice. Na spletni strani tega podjetja jih nisem našel.
Ker je debata o tiki, naj povem, da jom sam uporabljam dve leti (model hunter)in se v našem visokogorskem lovišču odlično obnese. Kaliber imam 308 win..Optika Carel Zeis 2,5-10x50. Res pohvalno orodje.Za sabo ima že kar nekaj strelov tudi na daljše razdalje in na različno divjad. Povem vam obnese se.
mora se, saj ma menda še kar ravno cev
tikka ima edino slabost, za katero vem, da rad odleti plastičen del pri repetirnem sistemu.