Pri nas gre samo z 4x4. Veliko je Subarujevih Imprec in Justyev, na pa kakšna Njiva se najde.
Ljubljansko barje je tako mehko, da z 2 kolesnim pogonom tudi obrniti ne moreš, kar je pa hribov je pa visoki kras, samam skala, mah...tako da drsi drsi..
Pri nas gre samo z 4x4. Veliko je Subarujevih Imprec in Justyev, na pa kakšna Njiva se najde.
Ljubljansko barje je tako mehko, da z 2 kolesnim pogonom tudi obrniti ne moreš, kar je pa hribov je pa visoki kras, samam skala, mah...tako da drsi drsi..
No tukole bom jest reku: ma en jagr, pomoje iz okoliceLJ, Mitsubishi Pinin 1.8. Pa ga je dau predelat na plin. Pa je reku da mu v hrib (oz. po eni poti kamniti) s plinom ne gre, da ni dost moči in more preklopt nazaj na bencin. Kot zgleda mu moč pobere. No, če ta jagr slučajn to bere, nej pa kej več napiše....
+ še to, da če maš predelavo, morš itak tapru vozt na bencin, da se motor ogreje, šele potem morš prestavt na plin.
+ še to, da morš met taprav motor, da se ga sploh da predelat (mamo doma Mitsubishi Pinin 2.0 GDI, pa pravjo da se ne da predelat na plin, ker je GDI motor).
Mam pa jaz doma Fiat Panda 4x4 letnik 95 pa gre povsod. Če jo pa na bok vržeš jo pa nazaj na noge postaviš pa gre še kar naprej in naprej in napre. Ko Duracel baterije.![]()
Der Jäger, der nicht säuft,
Der Hund, der nicht läuft,
Und das Mädchen, das nicht stille hält -
Das sind die drei größten Wunder der Welt!
Škoda, da je tako nizka.
Lp!
Daš zaščito pod motor, potem pa bum trask bang in ni panike!
Lovski zdravo
Janez L
...nor je tisti, ki ne poskusi in poskusiti ni greh...
Pando sem že imel - gre ko gams - vendar je malo majhna, zato sprašujem po manjših terencih, drugače pa super![]()
A tukaj na gorenjskem kdo pozna kakšnega res dobrega mehanika za terenca,do zdej ko sem pri dveh bil sta me samo ubrisala po denarnici oziroma po evrih,naredila pa nič!
Zober,kaj ti pa nagaja?
Z menjalnikom nekaj neklapa,ko se zgreje nemorem več prestavljat,lansko leto sem zamenjal sklopko z vsemi deli,pa ni nič drugače,potem mi na mašini (semering) še kar pušča olje!