v v v v v
fox je objavil:
mugo je objavil:
ZR7 je objavil:
mugo je objavil:
mugo je objavil:
v v v v v
fox je objavil:
mugo je objavil:
ZR7 je objavil:
mugo je objavil:
mugo je objavil:
Ali bi mi lahko kdo posredoval pravilnik o PNZ-ju za terierje? Ker namreč te zadeve ne morem in ne morem dobit.
Hvala
To zanima tudi mene, saj poleg trenutnega psa, s katerim delam športno klasiko, načrtujem tudi nakup terrierja, s katerim bi se želela udeležiti tudi šolanja za namen, za katerega so bili ti psi ustvarjeni, ker sem velik pristaš ohranjanja delovnih značilnosti vseh pasem.
Pozdravljeni,
zanima me, če kdo ve za kakšno leglo kratkodlakih foksterierjev v Sloveniji ali okoliških državah.
Hvala in lep pozdrav
Do lune in nazaj...
Prijatelj bi spomladi kupil nemškega terierja. A mogoče kdo ve kdo vzreja KRATKODLAKE ?
Kratkodlaki nem. terierji uradno ne obstajajo, se pa najde v veliko leglih kakšen z zelo kratko dlako.
Boris
Dobro veš kaj sem mislil, nisi mi pa odgovoril na vprašanje. Tudi kompletno leglo se najde ktd, če "delamo" v tej smeri.
Ponavadi se ne dela v "tisti" smeri, ampak v nasprotni...
Idealno bi bilo: krajša dlaka in izrazita brada. Pa se to dvoje le redko poklopi.
Terier je deloven pes z izrazitim lovskim nagonom.
Črt, ki je tudi krvosledec, je po 6 urah od strela izsledil ranjenega lisjaka, čeprav ni bilo znakov, da je zadet. Lisjak se je pred njim zatekel v luknjo, ki jo je izdolbla voda, s čimer pa je pridobil le par minut.
Povezava 1679
Neprijazno "delovno" okolje
Povezava 1680
Po bitki ni bil ravno za na razstavo...
V naši LD imamo 7 letnega terierja, ki je sicer po standardu prevelik, vendar odličen na krvi za vso divjad. Je pokazač. Goni glasno.