v v v v v
zajec je objavil:
Big Foot je objavil:
mugo je objavil:
gardelin je objavil:
capek je objavil:
v v v v v
zajec je objavil:
Big Foot je objavil:
mugo je objavil:
gardelin je objavil:
capek je objavil:
Živjo!
Počasi se odločam za nakup psa in v mislih imam že dolgo časa beagla.
Berem vse mogoče variante o njihovih navadah in mislim da bi bil pravi tako za lovskega tovariša, kot družinskega člana.
Vendar pa me bega naslednje. Po internetu sem zaæel spremljati legla in cene mladičev. In tu me je zmotilo dejstvo, da cena variira tudi za 300 evrov. Nekje ponujajo veterinarsko pregledanega, s čipom in evropskim potnim listom za 150 evrov /priznana trgovina s Celja), drugje pa z dobro tujo vzrejo, čistokrvne, brez rodovnika za 450 evrov, z rodovnikom pa za 800 evrov.
Ali mi zna kdo kaj razložit in svetovat?
Hvala in lep pozdrav z Gorenjske
Pošlji mi na ZS za katerega gre iz Celja, da se ne boš nasankal, kot že mnogo drugih na tem koncu!
jaz sem kupil psa iz celja od enga švercarja mi je pripeljal resastega jazbečarja iz srbije in ima sedaj tako dlako ked kasna ovcatako da malo pazi kje kopujes psa
Še eden![]()
saj ni tako hudo vazno da lahko lovim znjo in je druzinski clan tako da se ima lepse kod jaz![]()
Ne kupujte psov pri raznih preprodajalcih, kot je ta "gospod" iz Celja.
Kupite psa direktno od rejca in naj vam ne bo žal dati kakšen € več, pa boste sigurni, da je pes tak kot ste ga iskali.
Pozorni bodite tudi na to, da so psi že cepljeni in to vsaj 1 teden pred oddajo, ker se rado zgodi, da ga cepijo tik pred oddajo in ko ga pripeljete domov psiček pogine. Vem kar za nekaj primerov, ko so psi poginili zaradi reakcije na cepivo.
Hvala za pojasnila!
Kdo mogoče ve za kašnega rejca, oz. ga pozna, al se morm vrnit na iskanje?
LP
v lovcu so legla
Priznan vzreditelj beaglov je Napotnik Aleksander iz Šmartnega ob Paki.
Trotovšek