Imam Tikko, pa lahko rečem da brez skrbi, tisto grupo pod 1MOA dosega kadarkoli sem jaz sposoben ustrelit. Sako je pa Tikkin starejši brat pa tudi ne sme bit vprašanje glede tega.
Kar se zatvarača tiče, je pa meni Tikkin daleč najbolj všeč. Tako gladko teče kot pri nobeni puški, kar sem jih imel v roki.
Vse tri puške so dobre, nekaj je razlike v ceni, tako da odločitev bo tu bolj na podlagi osebne preference, kaj ti je bolj všeč. Mogoče primerjaj še sprožilce, kakšno je proženje pri teh puškah in kaj ti od tega odgovarja. Tikka ima nastavljivo silo proženja med 4 in 2 funta, za drugi dve ne vem. Pa pri odločitvi je lahko tudi faktor kako ima puška rešeno možnost montaže daljnogleda.
As hunters, we need to stand strong, unite as one and NEVER apologize for being who we are! We should focus our energy on being the best hunters we can be by challenging ourselves to be ethical, respectful and responsible so as to humbly uphold our proud heritage. Now, let´€s get out there and enjoy the great outdoors!
Eva Shockey