Ni sicer za mobilca je pa uporabno:
http://www.skavt.net/idejnica/Kam-po-zemljevid
Ni sicer za mobilca je pa uporabno:
http://www.skavt.net/idejnica/Kam-po-zemljevid
Marko Gorše, Nadlesk
Pa še ena zadeva za katero bi lovci morali vedeti, da ne bodo čudno gledali če bodo h kakšni luknji romale horde turistov:
Geocaching
No v našem lovišču ni nobenega, sta pa dva nekaj metrov ob meji....
Last edited by Krpan; 24. January 2012 at 22:35.
Marko Gorše, Nadlesk
Sem med pregledovanjem statistike strani opazil, da se je kar nekaj obiskovalcev napotilo s tega foruma. Me veseli, da vas članek zanima. Članek smo od njegove prvotne objave posodobili predvsem v poglavju Zemljevid in osnovne funkcije kjer je predstavljen nov način zoomiranja. Na koncu poglavja pa si lahko prenesete tudi tri vrste atlasov iz googlovih zemljevidov (maps, terrain, earth). Na spodnjih povezavah pa dobite tudi topografski atlas narejen iz 50k in 25k podlog:
SLO_TK25.part01.rar (200MB)
SLO_TK25.part02.rar (200MB)
SLO_TK25.part03.rar (200MB)
SLO_TK25.part04.rar (200MB)
SLO_TK25.part05.rar (200MB)
SLO_TK25.part06.rar (200MB)
SLO_TK25.part07.rar (200MB)
SLO_TK25.part08.rar (200MB)
SLO_TK25.part09.rar (200MB)
SLO_TK25.part10.rar (200MB)
SLO_TK25.part11.rar (200MB)
SLO_TK25.part12.rar (144MB)
Podloge, iz katerih je narejen atlas, so sicer stare (osemdeseta leta), a za gibanje po terenu so še vedno zelo priročne.
Matjazz hvala, ker si se potrudil in nas opozoril na posodobitve.
Mene pa zanima ali obstaja kak program za mobilne telefone z GPS, ki bi deloval na principu kot Bushnell Backtrack? Torej ni toliko pomembna karta kot to, da bi označil par točk, mobitel pa bi te potem s prikazom puščice in razdalje vodil med njimi do želene točke ali nazaj?
lp
Boljše izpasti nor, kot pa iz aviona!
Navigon od Garmina ma full enih opcij, preveri.
A brez vsega tega se v svojih lastnih loviščih ne znajdete več?
Kaj, ko bi se v šahovski krožek vpisali in puške v kot postavili!?
Verum justicia quod parilitas!
Heh... to sploh ne rabim za lov. A še nisi slišal, da se GPS uporablja v glavnem za druge stvari? Če pa kateri ne vidi in ne gre dlje od okvira svojega in sosedovega vrta pa mu ne jaz ne morem pomagat![]()
Boljše izpasti nor, kot pa iz aviona!