To je zmagovito moštvo. Po sezoni naj prevzamejo vlado.
To je zmagovito moštvo. Po sezoni naj prevzamejo vlado.
Nekaj let nazaj smo lahko samo sanjali, o takšnih uspehih naših športnikov na snegu.
Lp
Ma če ni danes en lep dan za nas in naše olimpijce.Ena zlata medalja in še fenomenalna zmaga hokejistov .Sinoči pa so še skakalci pokazali svoje!
BRAVO NAŠI!!!
Med ljudmi bodi človek,med psi bodi volk!
V pol ure dvakrat premagali avstrijce, najprej Tina nato še Risi! Bravo Tina in bravo Risi!!! Sam sem bolj pristaš ekipnih športov in sem noro navdušen nad uvrstitvijo hokejistov v četrtfinale OI! To se verjetno ne bo ponovilo kaj kmalu...... če se sploh bo kdaj.
As hunters, we need to stand strong, unite as one and NEVER apologize for being who we are! We should focus our energy on being the best hunters we can be by challenging ourselves to be ethical, respectful and responsible so as to humbly uphold our proud heritage. Now, let´?s get out there and enjoy the great outdoors!
Eva Shockey
ljudje, kap me bo ruklna ,zaradi tega hokeja....dajmo naši![]()
Ampak tale Tina pa Fak pa skakalci ... letos razturajo.
Ja Fak raztura. Edini v skupini, ki je strel zgrešil pa je v finišu gladko zmagal.
Mimogrede. Ko govorimo o iztrošenosti pušk. Danes sem zvedel od trenerja, da imajo biatlonke tudi od 800.000 do milijon strelov predno gre v prodajo za 1+k€
Jakov, kapo dol.![]()