http://lov.mojforum.si/lov-about1068-0.html
Citat:
orlova6 je objavil:
Printable View
http://lov.mojforum.si/lov-about1068-0.html
Citat:
orlova6 je objavil:
Tema iz starega foruma
Citat:
ZR7 je objavil:
Citat:
zober je objavil:
Citat:
jagermaister je objavil:
Citat:
tica je objavil:
Citat:
hl je objavil:
Citat:
ben1 je objavil:
Citat:
zajec je objavil:
Citat:
Big Foot je objavil:
Citat:
jazbec je objavil:
Citat:
shadow23 je objavil:
Citat:
veper je objavil:
Citat:
dolgin je objavil:
Citat:
ZR7 je objavil:
Citat:
zajec je objavil:
Citat:
orlova6 je objavil:
Citat:
dolgin je objavil:
Citat:
ZR7 je objavil:
Citat:
Gebirgsjaeger je objavil:
Citat:
shadow23 je objavil:
Citat:
Gebirgsjaeger je objavil:
Citat:
ben1 je objavil:
Citat:
orlova6 je objavil:
Citat:
shadow23 je objavil:
Citat:
tica je objavil:
Citat:
marjan_ je objavil:
Citat:
zober je objavil:
Citat:
Resavec je objavil:
Ali mogoče kdo od vas vozi Ferozo? Kakšne imate izkušnje z njo?
Solovec jo je imel,fajn visoka kratka,je bila stara jo je prodal zdej ma pa vitaro,moj naslednji bo spet vitara,ga ni čez tega džipa saj zame
S katerim Jeep-om si bil najbolj zadovoljen?
tudi moj oce je imel Ferozo s katero je bil zelo dobro zadovoljen!skoraj ga ni blo snega,da se on nebi peljal!enkrat sta sla "tekmovat" s kolegom(on mitshubishi galoper-kratek ter oce s ferozo) ,v manjsi klanec po snegu ,pa ga je oce prevozu on pa ne z galoperjem ! je pa res,da je treba pa imeti tudi gume dobre ce se zelis voziti dobro!ima pa to slabo lastnost da je pozresna-weliko pije(pozimi tudi 11 l,12l/100km!!drugace pa to spica avto!motor mu pa nikoli nic nagajau-samo redni servisi!
lp
Nevem kaj se hocete boljsega,terenci tako vsi pijejo:icon_wink:
sej vam bi povedu kolk moj "terenc" pije,sam bote rekl,nej se brz znebim tega pleha...:icon_lol::icon_biggrin:
Peljem se pa le...
...Uglavnem,noben voznik ga tolk ne zlije vase:icon_confused:
lp
Ranije Suzuki Samuraj - a sada Lada Niva.
Imam srečo, da živim v lovišču, kjer ne rabim terenca :D Tako imam lahko kar osebni avto za lov.
Drugače pa, če bi ga moral imeti bi skoraj zagotovo imel kakšnega defenderja, ki bi ga vsak vikend šraufal tako kot sedaj šraufam mojega oldtimerja, ki igra namesto terenca vlogo vikend avtomobila.
Lp!
Sanje Toyota Land Cruiser, realnost Kangoo 4X4.:icon_confused:
Lovski zdravo
Janez L
Mater Janez a mava poj iste sanje? :icon_lol:
Samo da je moja realnost še bolša,renolda mam tud,in to 5ko! Ki pa je zakon,ni dreka da ne bi ven zlezu,in do zdej sem še vedno ves plen notr zbasal,je pa res da kaj večjega od ozimcev ni blo v zadnjih letih:icon_cry:! K pa bom letos jelenkota pa zihr tebe pokličem,da ga u tvojo Kanglo zbaševa pa je,a ne?
lp
Lp!
Dolgin "ni blema" ti kar poklič.
Lovski zdravo
Janez L
Saxo 1.5 dizl - ko ðip - gre iz usacga dreka, ni problema. Dizl power je tabol za u drek pa za povsod, pa še škoda ga ni - sm zamenov za Puntota 1.9 jtd, pa se mi ga kr mau škoda zdi za u gmajno, tko da bo Saxo kr doma ostov...
jaz pa mislim manjši je boljši je,tako mam vitaro pa naslednja bo tudi,res da malce novejša!Če bi bil bil pa v Ameriki doma si bi pa kupil Hilux!:icon_wink:
Živjo!
Mene pa zanima kaj bi izbrali od manjših terencev za lov in vsakodnevno uporabo (kombinirana vožnja), če bi imeli na razpolago Teriosa, Jimnya ali Vitaro, glede na porabo goriva, izkušnje, kako se vam obnese, vozne lastnosti, itd...
Hvala :icon_wink:
Tudi pri meni ne potrebujem terenca. Imel sem različne avtomobile. Škoda, da ne delajo več katrc :icon_cry:. Hotel sem naročiti Kangooja 4X4 pa mi deluje preveč visok. Naročil sem Fiat sedici 4X4. Gor bom dal tudi kljuko, da bom lepo pelal merjaščka :icon_lol::icon_biggrin::icon_wink:.
Če se boš obremenjeval s porabo goriva, se po terenu ne boš veliko vozil. Sicer pa ti je že Detel povedal: Jimny je res premajhen. Vozilo v rangu Vitare (dolge) je ravno pravšnje za marsikaj. Kaj večjega je pa že preglomazno.
Nekateri menite, da ne potrebujete terenca. Saj ni treba, da je ravno terenec, toda ko enkrat dobro preizkusiš 4×4, se sprašuješ, kako si lahko prej shajal le z enim pogonom. Potem pa: če je še malo bolj dvignjen od tal, bolj robusten, pa še reduktor - pa smo tam!
Saj če dobro pomislim je pri nas dostopno lovišče skoraj povsod z osebnim avtom, ampak želja po terencu ostaja. Zanima me če je kdo razmišljal o predelavi ali ima terenca predelanega na plin? Če ima potem naj malo pokomentira kako se mu plin obnese v primerjavi z gorivom? Alternativa dolgi vitari bi bil lahko tudi, po mojem, Nissan teranno predelan na plin, ali pač ne? lp
Pri nas gre samo z 4x4. Veliko je Subarujevih Imprec in Justyev, na pa kakšna Njiva se najde.
Ljubljansko barje je tako mehko, da z 2 kolesnim pogonom tudi obrniti ne moreš, kar je pa hribov je pa visoki kras, samam skala, mah...tako da drsi drsi..
No tukole bom jest reku: ma en jagr, pomoje iz okoliceLJ, Mitsubishi Pinin 1.8. Pa ga je dau predelat na plin. Pa je reku da mu v hrib (oz. po eni poti kamniti) s plinom ne gre, da ni dost moči in more preklopt nazaj na bencin. Kot zgleda mu moč pobere. No, če ta jagr slučajn to bere, nej pa kej več napiše....
+ še to, da če maš predelavo, morš itak tapru vozt na bencin, da se motor ogreje, šele potem morš prestavt na plin.
+ še to, da morš met taprav motor, da se ga sploh da predelat (mamo doma Mitsubishi Pinin 2.0 GDI, pa pravjo da se ne da predelat na plin, ker je GDI motor).
Mam pa jaz doma Fiat Panda 4x4 letnik 95 pa gre povsod. Če jo pa na bok vržeš jo pa nazaj na noge postaviš pa gre še kar naprej in naprej in napre. Ko Duracel baterije. :icon_wink:
Škoda, da je tako nizka.
Lp!
Daš zaščito pod motor, potem pa bum trask bang in ni panike!
Lovski zdravo
Janez L
Pando sem že imel - gre ko gams - vendar je malo majhna, zato sprašujem po manjših terencih, drugače pa super:icon_exclaim:
A tukaj na gorenjskem kdo pozna kakšnega res dobrega mehanika za terenca,do zdej ko sem pri dveh bil sta me samo ubrisala po denarnici oziroma po evrih,naredila pa nič!
Zober,kaj ti pa nagaja?
Z menjalnikom nekaj neklapa,ko se zgreje nemorem več prestavljat,lansko leto sem zamenjal sklopko z vsemi deli,pa ni nič drugače,potem mi na mašini (semering) še kar pušča olje!
Mašina kliče novo.
en let mora še zdržat!
pozdravljeni!
kaj spada v popolno zimsko opremo, ki mora biti v vsakem avtu v zimsekm casu?
kdaj se ta zimski cas zacne?
mislim na zimske gume, lopata, verige, plahta, prva pomoc...itd
hvala
lp
Dva litra vina da ne zmrzneš če ti avto cekne.:icon_lol:
Pa liter žganega, za šipe pucat!:icon_lol:
Pa na dolge gate nikar ne pozabi.:icon_lol::icon_twisted:
pa dekco, če kšno deklino na štnt peleš, da jo nau u tazadno zebl...
A ma kdo od vas panda strejšo ne te nove?Kako se mu zdi,se dosti kvarijo,kako je z deli?terenske zmogljivosti?
pač italijansko skropucalo, brez prave kvalitete, pije pa ko žovna. kar se pa terenskih zmogljivosti tiče je pa na moje presenečenje ful dobra.