Ris ti mene še nis videl jaz sem za 4 ljudi!Drugače pa tko en znanec je z lahkoto spravil jelena z 150kg v tvingota,pa da jimniya pol nebi šla dva hehe!Drugače sam uporabljam prikolco je najbolj enostavno!:icon_lol:
Printable View
Ma u jimnyju se kake fejst punce ki jo ujagas na jagi nemores ornk nat....
U cirotu podrem zadnje sedeze pa mam ornk ubelponk.:icon_lol::limona::snorting:
Šefe mislim da ti bo zajec ponudil cirota na posodo za en dan če ne stisneš.:icon_twisted:Čeprav kot se spomnim ima zajec te zadeve doma poštimane u nulo in s tem mislim lepo in prijetno ženičko ki vsekakor ve kako se stvari streže glede na njune pridelke pa čeprav sta jih izdelala na ublponku.:icon_lol:
A zato Zajec? :icon_biggrin:
Jimysti so cist obmolknili.Veper, ocitno so nama fous!:icon_lol:
Ah zajec ne vem če so nama fouš, je pa res da midva poleg tega da imava terenca ,ki je mimogrede lahko še garaža za Jimniya imava še long ride cruserya ki se redko zakoplje na terenu in zato lahko namesto lopatanja sediva na toplem za računalnikom.:icon_lol:
lahko se vi sam hvalite z vašimi long ride cruseryi. sam čez mojega samuraička pa nemorete:icon_twisted::icon_twisted: res da je majhen, sam za mene in za mojega dedka ter najina2 ptičarja je čisto dovolj. se še ni zgodilo, da bi naju kje pustil, pa smo že marsikaj preživeli skupaj... sicer pa vsak hvali svoje:icon_biggrin: aja pa to bi še dodal. nekje v prejšnih postih sem zasledil, ko je nekdo omenjal neko bajno porabo. več kot 12 litrov še ni spil. to vključuje terensko vožno, reduktor in podobno. če pa govorimo o normalni vožnji, pa je tam okrog 9 litrov. je pa res ja, da slaba lastnost je rja. samo z vsaj malo nege in posluhom za avto se da vse lepo uredit, z majhnimi stroški. edino če čakaš predolgo, potem zna bit problem.. je pa avto špica za jago...:icon_wink:
Ko si že omenil rjo. Priporočam zaščito nekaj let starega avtomobil (3 do4)
Z namenskim Krown oljem, ki ga je za svoje potrebe razvila kanadska vojska. To olje se vbrizga v vse kanale, pragove ipd., da se prepreči rjavenje nanedostopnih mestih. Menda zelo podaljša življensko dobo karoserije.
Jaz sem svojo prejšnjo in sedanjo koreto že tako zaščitil.
Samo ne s tem oljem mazat plastične in gumijaste dele!!
Nekateri pravijo, da so razpokale razne manšete ipd.
ZR7 koliko časa pa obstoji to olje na šasiji, če jo pereš z visokotlačnim čistilnikom 90 stopinj C? Jaz sem zaščitil šasijo z bitumenskim premazom notranje dele (kanale) pa z voskom.
Halo,če boste JIMNY-iste tako šimfali bo še moja lisička "zafarbala",je pa moj revček že peljal oreng ščetinarja spredaj na"gaugah":icon_lol:
lp
Če kdo ne ve
Tisto olje za zaščito vozila (crown) je tudi odlično za puške.
Uporablja ga SV in policija
Moje izkušne z njim so odlične, predvsem v dežju.
Dobi pa se v spreju (če kdo želi več informacij enostavno napiše ime)
Prodaja pa se v dveh gostotah. Jaz priporočam gostejšega.
Pozabil sem napisati, da za zaščizo vozila je olje v plastenkah po 1L in večjih.
Prejšnjo soboto sem pripeljal domov starega Samuraia s platneno streho.Avto je dobro ohranjen,škoda je le da je bele barve in ne zelene.Zadnje sedeže sem pobral ven,tako je prostora za dva jagra in opremo dovolj.
Drugače lahko kupiš nalepko v real tree varijanti in celga oblepiš brez nepotrebnega pleskanja!http://edgewraps.com/wp-content/blog...-tree-camo.jpg
Tole bom jest dal na golfa! hehehe
Zober me sploh ne boš opazil, k se boš peljal mem hiše!
Ta bi bil dobr za race jagat :icon_lol:.
Meni se zdi da bi bolje lovili podvodno zverjad:icon_lol:
So kar od 30 naprej:icon_confused:
Ta avto bo še 20 let drag. :icon_confused:
Moja nova pridobitev :icon_wink:
Povezava 9668
Zelo dober avto si izbral z veliko prostora v kabini. Naj ti dobro služi in čim več kilometrov.:icon_razz:
Katero vozilo pa vi vozite?
Ne vem, kaj bi si omislil... najprej sem mislil kakšno vitaro, jimnya ali navaro ali kaj podobnega... pa so vozila kar istrošena...
jimny: http://www.avto.net/Ads/details.asp?...X%20DDiS%204WD
navara: http://www.avto.net/Ads/details.asp?...lj%9Aana%20kab...
Kaj pravite na KIA Sportage? Ima kar sedem let garancije...
Kaj menite na to vozilo http://www.avto.net/Ads/details.asp?...0Limited%20PRO
Kako bi lahko dobil davek nazaj? biggrinbiggrinbiggrin