Odraslim dajem Pratel, 3-4 x letno. Psicam med brejostjo ne dajem. Psičkom pa pri starosti 15 dni, humani sirup Vermox ali Thelmin. Ko so malo večji ( 1 mesec in naprej) lahko že damo Verpanil tbl ali tudi Pratel tbl.
Printable View
Odraslim dajem Pratel, 3-4 x letno. Psicam med brejostjo ne dajem. Psičkom pa pri starosti 15 dni, humani sirup Vermox ali Thelmin. Ko so malo večji ( 1 mesec in naprej) lahko že damo Verpanil tbl ali tudi Pratel tbl.
Zakaj ne daš med brejostjo? Saj priporočajo, če si prebral indikacije in doziranje.
Detel zamerim ti, da kot rejec poznaš veselje in skrbi z mladiči. Pa si kljub temu obdolžil druge, da ne preberejo niti navodil na zdravilih.
Ta forum je namenjen izmenjavi izkušenj. In jaz jih upoštevam .
citat Detel: Vsako zdravilo ima navodila zato, da ga preberemo. Dvomim, da je veterinar storil tako strokovno napako.
Nisem obdolžil, to je bolj opozorilo, da treba prebrat. Ne bodi tako občutljiv. Psicam med brejostjo lahko damo določena sredstva, no jaz jim dam prej in kasneje pa je tudi v redu.
MOJA nova pridobitev pasja pomoč za lov stara bo tri mesece.
Joj, kakšen pogled! :icon_biggrin: Če te tale lepotička ne bo ovila okrog kremplja, pa tud nič ne rečem! :icon_wink:
Jutri pa v Tbovlje na rastavo z mojo psičko HERO v razredu mladiči bomo videli kako bo sodnik strog.
Ali še kdo pride jutri v Trbovlje NA PASJO RASTAVO.
Jutri gremo na rastavo v Ljubljano pogledat kako bo naša psička pozirala sodnikom .Pride še kdo na rastavo.
Naša psička je prvakinja mladih in prvak pasme BOB.
Hej, bravo, Hera! Bravo, maks! Iskrene čestitke! :hooray:Bighand
Hvala breza.
Maks, prilimaj nam kakšne slikice z razstave.
Rajši tiste z lova.:icon_wink:
Pri nas doma je veselo. Dobili smo male kepice, ki veselo rastejo.:OK:
BighandBighandBighandBighandBighandBighand lepi bojo
Kdo je včeraj zamudil krog na CAC Barje? :icon_lol:
Še dobro, da je sodnik bil dobre volje. biggrin
Živjo,
mene malo zanima, če ima kdo izkušnje kako se obnašajo pri lovu na divje prašiče, ter, če goni lisico in učenja po krvni sledi?
lp
Pes bo delal tisto kar ima možnost spoznati in kar se nauči. Če imate veliko prašičev in lisic ne bo problem. Na krvni sledi sem pa jaz pred mnogimi leti začel z koker španjelom. In sva bila zelo uspešna predvsem na srnjadi (prašiči so bili pri nas redki).
Recept za veselje. Nabavi psa, ki ti je všeč. Bodita čim več skupaj. Bodi dosleden, ne škrtari z pohvalo vendar ohrani disciplino. Španjeli so zelo bistri in se lahko zgodi da bo on tebe imel ne ti njega.
Noben vzreditelj mi ni garantiral, da bo špringer sledoglasen in dober prašičar, zato ga nikoli nisem imel. So bolj nežni od prepeličarja, bolj primerni za malo divjad.
Ja to sem pozabil povedati. Veliko se jih pojavlja, ki niso sledoglasni. Moje mnenje je, da je to dedno. Preizkus staršev je dobrodošel. Pred leti to ni bil problem.
Ni tako oster kot prepeličar. To je lahko dobrodošlo in prepreči marsikatero poškodbo ali izgubo.
Rad bi paril psičko in me zanima če je med vami kaj zanimanja za mladičke.Odgovore na zs.Bighand:icon_lol:
na voljo mladički ANGLEŠKIH ŠPRINGER ŠPANJELOV....oba starša sta delovne in razstavne linije...info:dejanseme1@gmail.com