Dans sem šel gledeat eno vitarco letnik 99 disel 1,9!a je to peguteva mašinca?ma kdo kaj izkušenj?
Printable View
Dans sem šel gledeat eno vitarco letnik 99 disel 1,9!a je to peguteva mašinca?ma kdo kaj izkušenj?
Zanima me kdo kaj dela oziroma kje se da kupit kakšne obstoječe nalepke ali pa paint brush za na rezervno gumo na terenskem avtu?>
Imam prjatla pr kateremu se to dobi
Prepozno opazil:icon_redface:
Si jo potem vzel?
Mi mamo na šihtu Vitaro,letnik 2000,2.0 HDI od Peugeota mašina not
sami problemi z njo,do nekje 20k km je delala k urca,pol so pa bli neki problemi z nafto na črpalki in je začela trokirat,tud po vseh menjavah ni več tisto kar je bila,moči nima več tolk,od samega začetka se ZELOOOOO dolgo greje mašina,serijsko preširoke gume za teren,samodejno izkljapla ročno vžgan 4x4 (takrat maš občutek da ti je osovina stran padla),.....
bencinarji so menda uredu,ta diesel mašina ne
Nisem vzel je,sem potem dobil jimniya!
Ja madona Zober,kam pa se spraviš v tisti gajbi? Bolš da bi se s šajtrgo fural naokol!!!:icon_lol::icon_twisted:Citat:
sem potem dobil jimniya!
Je kr fajn šajtrga,prav fajn sedim pa vozim ga,je mejhn manjš kot vitarca edino!:icon_lol:
Majhen a zelo koristen .
Saj je tudi pujs bolj majhen a zelo koristen za prebavo.:icon_wink:
če bi kakega orng merjasca dal spedaj gor, se bojim da bi samurai bil zadaj v zraku:icon_wink:
Na to sem pomislil in se smejal sam pri sebi :icon_lol::icon_biggrin::icon_lol:.
Uporabljam Samurai-a.Majhen,a zelo uporaben na terenu.
Nekaj kar se žal pri nas ni prodajalo.
Renault 4 Sinpar
Tole dela precej dobro.
Povezava 6290
Tudi rusinja ima rada zimo...
http://www.shrani.si/f/2R/oC/fXMD0dt/p3053370.jpg
http://www.shrani.si/f/3A/4D/1nCtWetl/pa-3053305-26.jpg
Lp
vest: "Tudi rusinja ima rada zimo..."
Zakon !!!
<Tole je tud fajn sam lahko bi mel mal bolše gume,pa potem nebi šel na ovinku naravnost!http://www.forum-lov.org/forum/attac...1&d=1265926067
Uf to je pa zelo redka zadeva. V Sloveniji je pomoje ni. Moral bi kakšen francoski autonet česat.
Sinpar je podjetje, ki je (z Renaultovim žegnom) predelovalo Renaultove avte. Večino je imela Gandermerie in pa vojska, mrbit še pošta kakšno. Tako, da so med civilne prišle tako, kot pri nas Pinzgauerji.
So pa takšne katrce norele po Dakarju in bile skupno #3!!! :icon_twisted:
Ma pa priklopljiv zadnji pogon, kot Justy. Po mojem najboljša rešitev za osebni avto.
Capra od začetka sem mel probleme,ker nima nastavitve višine volana zdej se je pa že unesl!:icon_lol:
Rikc sej to ni problema zardi vampa ampak zaradi nog,veš če se dvometraš baše v tak avto ni to kr tko!:icon_wink:
Nekaj me zanima a m kdo na jimnyu vitlo?
Če te zanima kaj več o hudem Jimnyju: http://www.offroad-armory.com/jimny.html
Dej nej kdo mal napiše kako je z Suzuki Samuraj-em!
Poraba, rezervni deli, različni problemi, ...!
Mal me mika ...:icon_wink:
Grega Jimniya vzem!Je že malce novešji!
Jimny je Ok, ampak mu je dobro naredit dodatno temeljito protikorozijsko zaščito podvozja in školjke. Sicer pa krasno okretna zadevca, s super mašinco.
Zober poznam jimnija, sem ga kar nekaj prevozu, sam se mi samurai bolj dopade, pa pe pol cenejši je!
Tast ima Samuraja...
Gre kot koza, je ravno prav majhen da gre tudi po vsaki stezi ker je za nase kolovoze bolj prav kot pa kak hummer.
Poraba z terenskim gumam cca 10 litrov - vozakanja sem in tja na kratke relacije.
Okvar ni - se tudi nima kaj pokvarit ker elektronike razen nujno potrebne ni!
Zelo rad pa rjavi, tako da pred nakupom imej s seboj kleparja.
Se pa rjavina takoj pokaze pod blatniki in na pragovih.
aja pa ce bos ime not oba zadnja sedeza nima nic placa, pa tudi udoben ni prav prevec.
Prijatelj je imel samuraja , terenska poraba 18 Litrov.:icon_twisted:
Hvala za info!
Po obsežni raziskavi sem se odločil da je golf 2 dizel ZAKON!!!:icon_lol::icon_twisted:
Jeep Cherokee 2500ccm 90kv bencinar v povprečju kar pomeni od reduktorja pa gas do pona v terenu in mestna vožnja in avtocesta in ............. skratka ko grem na tank štele mi za 100 km porabi 12 litrov.
Pr terenski vožnji gledat porabo na 100km je nerealno. Džip je na terenu bolj traktor kot avto in je bolj smotrno primerjat porabo na "delovno uro", če se že morate it te otroške igrce v smislu "Moj pa pije manj kot tvoj.. šlikapac.."
:icon_smile: