Doberman, moj podpis pod tvoj post.:icon_biggrin:
Printable View
Doberman, moj podpis pod tvoj post.:icon_biggrin:
Lp!
Pa še moj tudi! Resnično nas je vseh skupaj premalo in še to smo spričkani en čez drugega in en po drugem...no nekako tako.
Lovski zdravo
Janez L
To bi bilo bolše a bi lahko z loki jagalikajti meni ne pustijo kpiti puške:(
ker se je pri nas zgodila nesreča zaradi nje:(:(:(
lp
Klemen Kobal
No sej lok si lahko ze zdej kupis das samo osebne podatke in je to to
tako da bos lahko treniral dokler ne pride tudi dan ko bo lov z loki dovoljen:icon_lol::icon_lol::icon_biggrin:
hehe;)
http://www.bowhunting.tv/playvideowi...570554&id=1470
tole je pa za vse tiste ki dvomijo v uporabnost loka
Raje bi ji ponudil kako kocko cukrčka:icon_biggrin:
Doberman, saj ne da bi ti kontriral, samo nekaj me pa čudi in moti na tem posnetku.
Uplenitelj je tako vzhičen in presenečen, ko žirafa pade, da deluje kot da je to čudo sveta. Deluje kot da se ima ne vem komu zahvaliti da je zadel.
In zaradi takih reakcij se mi zdi, da je toliko dvomljivcev v lokostrelce.
To je tipična reakcija američana, ki mora po samem strelu še pol ure v luft skakat in nakladat kaj in kako. Dolgočasno. Pri takem posnetku poveš na koncu še razdaljo, orožje, kaliber ali kaj podobnega in basta.
O dvomljivcih pa tole. Dvomi vsak ki hoče dvomiti. Pošten človek se prepriča, za kar je dovolj posnetkov, od uplenitve leva, medveda kodiaka, nosoroga, slona, geparda, ipd. do običajne "evropske" divjadi, potem pa šele podaja mnenje.
O rečeh o katerih se nimamo volje prepričati, je bolje molčati ali pošteno povedati, da ne vemo o tem dovolj, da bi sodili.
Lp!
http://media.bowsite.com/playvideowi...070554&id=1605
Lovski zdravo
Janez L
Me zanima če je še živ a ga je že lev popapcu:icon_evil:
reakcija je bla tle tipicno Ameriska ceprav osebno mislim da je bil bol presenecen zaradi nizkega strela zaradi tega ni pricakoval da bo tolk hitr padla bi mogu bit saj 30 cm visje no vsaj mene so lani dol tako ucili a zal nisem imel srece da bi jo dobil pa drugic, drugace po zirafe kar hiter padejho ce so prov zadete so mi dol rekl od 30 do 60 metrov kri pa sprica 100 na uro no sej to je najbrz za pricakovt glede na njeno visino
Ker so spremembe ZDLov2 mimo to debato zaključujem.
Nekateri prispevki so premaknjeni drugam in tvorijo nove teme o krivolovu z lokom in lovu z lokom kot primerni obliki gospodarjenja z divjadjo.
admin