-
Mož je ženi za dan žena kupil zemljišče na pokopališču.Leto mine in mož se odloči,da to leto pa ženi ne bo kupil nič.Žena ga proti večeru le vpraša zakaj ji to leto nič ni kupil?Ta pa ji odvrne,da še lanskega darila ni po koristila zakaj bi ji kupoval novega :icon_smile::icon_wink:
-
ljubljančan na dopustu:icon_lol:
-
V Sloveniji se bo uvedla nova valuta - Thaler -menjalni tečaj - 1Thaler=100.000€:icon_twisted:
-
Žena pošlje moža na tržnico, naj kupi kilogram polžev, da bodo imeli
za kosilo francosko specialiteto. Mož se odpravi na pot, vendar na
poti iz tržnice sreča prijatelja, ki se že dolgo nista videla. Po
kratkem pogovoru zavijeta v bližnjo gostilno in se ga napijeta.
Pozno zvečer se mož z vrečko polžev vrne domov pred vhodnimi vrati
zloži polže na tla in pogumno pozvoni. Žena vsa razjarjena odpre vrata
in še preden odpre usta, mož pogleda polže in reče:
No gremo polžki moji, že tako smo
pozni!:icon_lol::icon_lol:
-
Tvoja mama je tako suha, da ko gre okrog Blejskega jezera, labodi njej kruh mečejo. :)
-
Tvoja mama je tako debela da se še ob brezžičen internet spotakne:icon_lol:
-
Pes je človekov najljubši prijatelj,
žena zavzema odlično drugo mesto.
-
sto ljudi, sto čudi
sto žensk, dvesto jošk.
-
Na poročno noč reče mož ženi :
Od danes naprej sva mož in žena . Zahtevam , da z mano delaš kot s psom.
Žena vsa zgrožena vpraša kako je to mislil.
Trikrat na dan me nafutraj , zvečer me pa mal po vasi spusti.
-
Ženin in nevesta stopita pred oltar, župnik jima začne nakladad ...v dobrem in slabem...dokler vaju smrt ne loče... in nazadnje reče pred usodnim DA imata oba pravico do želje, ki jo moreta drug drugemu izpolnjevat... Ženin: Jaz želim, da teden zgleda tako:pon s kolegi po službi na pijačo, tor se ukvarjam s teboj, sre gledamo s kolegi nogometno tekmo, čet grem zvečer na lov, pet s kolegi na pijačo po službi, sob se ukvarjam s tabo, ned je pa seveda lov. Nato nevesta odgovori: Jaz pa hočem sexat vsak dan, če si ti doma ali pa če te ni!