PDA

View Full Version : Lovsko strelska liga "forum lov 2010

Strani : 1 [2]

ZR7
28. August 2010, 09:20
Se je pa na tem treningu Youngster kar dobro ujel z novo puško, ruskim krepelom. Prva serija je bila malo nerodna, v drugi pa je že prišel na svoje povprečje.
Sedaj pa dovolj čvekanja tu, vreme je ravno primerno za sčistit Baikalko in fedre ejektorjev skrajšat. Včasih še poln patron ven zabriše. Sicer pa je po približno 400 strelih že malo bolj ulavfana in vedno manj nagaja.

ostrostrelec.pero
28. August 2010, 09:32
Udeleženci lige "forum lov" ni še konec te pravljice. Vsaj nekateri veste da je vzporedno z našo ligo potekala še "ljubljanska liga".(pravilno se reče dolomitska liga, če ni tako me popravite). Beseda je dala besedo in prišli smo do ideje da se 09. 09. 2010 to je na četrtek ob 16 oo, udarimo med sabo in rečemo bobu bob. Tekma bo potekala na strelišču LD Medvode. Streljalo se bo 25 golobov lovski stav in 25 strelov z mk ob fiksnem kolu na veteransko tarčo. Forumašev naj bi bilo 15 tako v članski kot veteranski konkurenci (obeh skupaj 15), tako da prijave ne bomo pobirali, ste pa vsi dobrodošli. Medvodčani obljubljajo tudi velike klobase.

206
28. August 2010, 10:47
*****ti še šihtno dežurstvo,nisem mogu pridt na odojka. :icon_sad:

Pa upam da bo drugo leto poleg dolenjske in dolomitske lige potekala še kakšna druga,pa da se dobimo pol na vseslovenskem finalu. :icon_smile:

ostrostrelec.pero
28. August 2010, 12:51
206 nič bat. Tvojo porcijo sem shranil v mojem želodcu, je padla ravno na pravo mesto. Glede želje o nekakšnem finalu večih lig pa vas bom vse prosil, da mi pomagate to pobožno željo tudi uresničiti.

ZR7
28. August 2010, 18:44
... Medvodčani obljubljajo tudi velike klobase.

Če je tako, se pa ve da pridemo.:icon_lol:

jok
29. August 2010, 07:32
Udeleženci lige "forum lov" ni še konec te pravljice. Vsaj nekateri veste da je vzporedno z našo ligo potekala še "ljubljanska liga".(pravilno se reče dolomitska liga, če ni tako me popravite). Beseda je dala besedo in prišli smo do ideje da se 09. 09. 2010 to je na četrtek ob 16 oo, udarimo med sabo in rečemo bobu bob. Tekma bo potekala na strelišču LD Medvode. Streljalo se bo 25 golobov lovski stav in 25 strelov z mk ob fiksnem kolu na veteransko tarčo. Forumašev naj bi bilo 15 tako v članski kot veteranski konkurenci (obeh skupaj 15), tako da prijave ne bomo pobirali, ste pa vsi dobrodošli. Medvodčani obljubljajo tudi velike klobase.

Šefe, saj že veš, da je meni potrebno vse narisat, da razumem, zato vprašanjce :icon_redface: :
- a bo iz vsake lige po 15 tekmovalcev (koliko katerih tekmovalcev), ali bo 15 članov in 15 veteranov, ali bo ..... ??? :icon_study:

Koliko bom pa klobas dobil (da takoj delim s 4 kot pri parkljih, pa da vem, če moram s polnim trebuhom v Domžale) :icon_twisted:

JAKAJEŽ
29. August 2010, 09:04
[QUOTE=ostrostrelec.pero;58476]Udeleženci lige "forum lov" ni še konec te pravljice.

Liga forum lov je samo ena,ostalih lig pa je lahko toliko kot je volilnih okolišev ali pa OLZ,tako če hoče ostri čisto sliko,se bi moral udariti z vsemi ne pa samo z ljubljančani (vsi so imeli priložnost sodelovati v forumski ligi):icon_wink:

lp]

ZR7
29. August 2010, 09:23
Če prav razumem, bi to borbo poimenoval prijateljsko tekmo Forum-LOV proti Dolomiti. Lepo, dobra reč tako za širjenje lovskega prijateljstva, širjenja imena Forum-LOV kot tudi dobrodošel trening.
Tudi meni nekaj reči ni jasnih in imam podobna vprašanja kot Jok.

ostrostrelec.pero
29. August 2010, 18:21
Fantje danes sem se zmenil dokončno o poteku te tekme. Glede 15 strelcev to je okvirna cifra. Vseh skupaj (veterani+ superveterani+ člani) naj bi bilo toliko, če bo kakšen več nič hudega. Jaz bom zelo vesel če jih bom nabral vsaj15. Streljajo pa vsak zase, nič ekipno, le na koncu se vzame prvih 10 iz vsake lige in kdor je boljši dobi prehodni pokal. Seveda v vsaki kategoriji bodo podeljeni pokali in medalje za vsako panogo in starostno skupino posebej.
Glede vprašanja j-ježa; to nebo liga ampak boj med dvema ognjema(ligama).
Sledijo vprašanja?

jok
29. August 2010, 18:30
Fantje danes sem se zmenil dokončno o poteku te tekme. Glede 15 strelcev to je okvirna cifra. Vseh skupaj (veterani+ superveterani+ člani) naj bi bilo toliko, če bo kakšen več nič hudega. Jaz bom zelo vesel če jih bom nabral vsaj15. Streljajo pa vsak zase, nič ekipno, le na koncu se vzame prvih 10 iz vsake lige in kdor je boljši dobi prehodni pokal. Seveda v vsaki kategoriji bodo podeljeni pokali in medalje za vsako panogo in starostno skupino posebej.
Glede vprašanja j-ježa; to nebo liga ampak boj med dvema ognjema(ligama).
Sledijo vprašanja?

A lahko še enkrat za nepismene - 15 tekmovalcev iz vsake ekipe ali vse skupaj ??? :icon_study:

Pa kar tri kategorije (Superveterani ???!!! :icon_cry:) - a je potrebno tako drobit veterane ?

:icon_redface:

ZR7
29. August 2010, 19:31
Če bodo veterani tako "razdrobljeni" kot pravi Jok, bo zmanjkalo ljudi za pokale, pa če vsi pridemo. Razen če imajo nasprotniki v tem segmentu tako močno ekipo.:icon_confused:

Pa preveč se ne obremenjujte s temi pokali in medaljami, saj gremo tja le na "luštn"!

ostrostrelec.pero
29. August 2010, 21:19
Prjatli dolomitska liga ima tudi superveterane in sedaj če jih mi nimamo je to naš problem ne njihov. Že pri veteranih sem kupčkov ker gre po pravilniku nad 55 let mi bomo pa naredili nad 50.
Jok vse skupaj. Mi imamo 5 veteranov in enega ki strelja v obeh ligah.Jaka jež je že rekel da ga zaradi službenih obveznosti nebo, torej imamo 4 veterane,pa le verjemi da bo tudi od teh 4 en manjkal.
Zr7 ti boš šel lahko na luštno pa na klobaso mi jim gremo pa pokazati kdo je glavni, šele potem bo luštno.

zajec
30. August 2010, 06:23
15 pa zato ker če bi bilo več tekmovalcev bi morali več klobas nabavit,pol se jih pa že nabere.:icon_lol:

cviček
30. August 2010, 08:04
Pero se ti ne zdi , da je začetek tekme ob 16 oo malo pozno. odstreliti 6-7 serij , pa MK... Ob 19.30 bo streljanje 9.9.2010 na meji glede vidljivosti. Potem pa še vse tiste klobase pomazat ....??

ZR7
30. August 2010, 15:08
Pero se ti ne zdi , da je začetek tekme ob 16 oo malo pozno. odstreliti 6-7 serij , pa MK... Ob 19.30 bo streljanje 9.9.2010 na meji glede vidljivosti. Potem pa še vse tiste klobase pomazat ....??
Bomo pa v luč streljali. Za klobase pomazat pa še te ne rabimo.
Glede na to, da je četrtek bi bilo prej še težje pričakovati ljudi.

ostrostrelec.pero
30. August 2010, 19:40
Cviček, res je kar praviš ,ampak vse sobote in nedelje v septembru so že zasedene. Bodimo kakšno minuto prej tam da še postorimo kar je postoriti potrebno.Mislim da če bomo pohiteli z 5 serijami bi kar morali priti skozi pri dobri svetlobi. Da vam povem. V planu imajo nas uničiti. AMPAK KOLIKOR VAS POZNAM SI BODO UNIČILI VSE PROTEZE, TUDI REZERVNE.:icon_lol::icon_redface:

jok
30. August 2010, 19:53
ZR7 - poglej ZS

:icon_study:

ZR7
31. August 2010, 08:13
ZR7 - poglej ZS

:icon_study:

Gledam pa n'č ne vidim.:icon_eek:

jok
31. August 2010, 16:56
Gledam pa n'č ne vidim.:icon_eek:

Samo pošlji mi tvoj e-naslov

cviček
2. September 2010, 07:10
A se danes v Medvodah strelja ?

ostrostrelec.pero
2. September 2010, 07:20
A se danes v Medvodah strelja ?

Vidiš prjatu take rabmo, samo te bom razočaral. Strelja se naslednji četrtek.Do takrat se pa še malo brusi.:icon_lol:

cviček
2. September 2010, 08:00
Se nisva razumela . Mislil sem trening oziroma po tvoje brušenje.

cviček
2. September 2010, 08:17
Pero , kot vidim brzina ni tvoja vrlina (razen pri golobih) Takole je : ob 17 je brušenje v Medvodah:icon_smile:

ZR7
3. September 2010, 08:25
Samo pošlji mi tvoj e-naslov

Poslano na ZS. Sorčy, z zamudo, a je bilo včeraj preluštnih 500km po Istri, da bi se s čarunalnikom ukvarjal.:icon_redface::icon_lol:

cviček
3. September 2010, 10:29
Vidiš prjatu take rabmo, samo te bom razočaral. Strelja se naslednji četrtek.Do takrat se pa še malo brusi.:icon_lol:

Streljalo se je tudi včeraj. Sem šel malo vohunit.Bo kar držalo da so nasprotniki nabrušeni za naslednji teden.Bi pa opozoril, da je po 15 uri proti Medvodam kar gost promet, zato priporočam , da se peljete po bližnjici in sicer pri hotelu Mednozaviješ levo inse držiš smeri Vaše - Goričane-levo za Rakovnik in pred vasjo Sora desno v hosto :icon_confused::icon_study:

ostrostrelec.pero
3. September 2010, 20:25
Ej, fante. Jaz verjamem v naše strelce in kot sem rekel "uničili jih bomo"
Če je njihova disciplina golobi je naša mk. Se strinjate.

Dajmo malo povohati kdo bo šel na to fronto.

ostri je prvi
taube je drugi
cviček tudi ne bo manjkal
zr7
yungster
veper
jok(samo vprašanje če bo že lahko streljal)
tukaj je prostor za vašo prijavo.

blatnik
6. September 2010, 13:36
ja lovec mitja in ostanek franci-ferenc, bi se tudi pridružla, sam sporočte kje se dobimo pa kdaj, da gremo skupaj, da nebom zašel!

blatnik
6. September 2010, 13:37
Ej, fante. Jaz verjamem v naše strelce in kot sem rekel "uničili jih bomo"
Če je njihova disciplina golobi je naša mk. Se strinjate.

Dajmo malo povohati kdo bo šel na to fronto.

ostri je prvi
taube je drugi
cviček tudi ne bo manjkal
zr7
yungster
veper
jok(samo vprašanje če bo že lahko streljal)
tukaj je prostor za vašo prijavo.
lovec mitja
ferenc

ostrostrelec.pero
6. September 2010, 15:01
Forumaši iz našega konca se dobimo ob 15.oo na avtobusni postaji v Trebnjem.
Pili bomo po koncu tekme da nazdravimo na zmago.
Gredo oz. so se prijavili: ferenc,
jagr mitja
taube
krogla1
cviček
franci
ostri
jok
veper
yungster
zr7
polde
blatnik
Jakec

ostrostrelec.pero
6. September 2010, 22:31
Veper, daj jakca malo pobaraj, kako kaj stoji za četrtek.:icon_study:

Fuchs
9. September 2010, 10:57
je v četrtek še kaj frej?
ob 16?
kok jih tekmuje?

ostrostrelec.pero
9. September 2010, 12:10
Fuchs, ti samo pridi. Se vidimo na strelišču LD Medvode ob16oo.

ZR7
9. September 2010, 21:23
Evo, s polnim trebuščkom sva se Youngster in jaz privalila čez hrib v domačo dolino.
Dvoboj ekip v medvodah končan brez žrtev. Forumovci smo jim pustili, da so zmagali za pol goloba. Smo pač prijazni fantje in smo se tako zahvalili za gostoljubje in odlično klobaso s kislim krompirjem. In pogruntali smo, da padanje z motorjem koristi streljanju,
No zdaj grem pa spat, več naj pa ostali napišejo.

jok
9. September 2010, 22:03
.... zahvalili za gostoljubje in odlično klobaso s kislim krompirjem. In pogruntali smo, da padanje z motorjem koristi streljanju .....

Ja, klobasa in krompir sta bila zares odlična, organizacija pa tudi, saj je vse potekalo brez težav. :beer:
Res je, da smo jim pustili zmago :angel2:, ampak so fantje iz dolomitske lige kar dobri. Bodo za kazen pa drugo leto spet pospravljali patrone in kuhali klobase :icon_wink:

Padanje z motorjem pa prevsem škoduje egu, kar poskušam popraviti s streljanjem. :icon_redface:
Če pa zraven še Perotu naredim nov siv las, sem pa zmagal :limona: :limona:

Veper
9. September 2010, 22:40
Pol goloba pomeni 5 točk in koliko to pomeni verjetno šteje ,da danes ni padla 25 tica pri golobih kljub nabrušenim strelcem. Druženje z lovci Dolomitske lige je bilo prijetno in predvsem v duhu prijateljstva. In dragi forumaši da vam zatožim skrivnost strelišča v Medvodah, mašine v bunkerju delajo na čisto ta pravi pir:icon_lol:napenja se jih še ročno :icon_redface:Fantje v bunkerju sila ste:icon_wink:

ostrostrelec.pero
9. September 2010, 22:52
Fantje, dajmo takole povedati;
Polhograjsko-dolomitska liga je imela 4222 točk
liga forum-lov pa 4217 točk.
To se pravi da smo res zelo izenačeni.

ZR7
10. September 2010, 09:48
Za pokušino malo sličic:

ZR7
10. September 2010, 12:39
Pa še članek: http://www.forum-lov.org/index.php?option=com_content&task=view&id=798&Itemid=53

jok
21. November 2010, 21:47
O policijskem forumu:
- Ljubim policijsko naravo foruma. Predvsem, ker se mi blazno izplača. Ko sem se danes z letom v prvem razredu vrnil s Karibov, sem se takoj z Limo taksijem napotil v mondeno opremljeno pisarno za najsodobnejšo računalniško opremo, da bi odpravil napako, ki mi jo je pod urgentno včeraj javil Veper. Najprej sem se moral še otepsti tečne tajnice, sicer vrhunske manekenke, ki mi je stalno na razpolago za lajšanje raznih tegob.....

A to pomeni, da ne rabiš več super plačanega tajnika ???? :icon_sad: :eusa_liar:

..... Nekateri, kdo so to se vidi iz njihovih pripomb o policijskem režimu ali pa po izjemnem pojavljanju po nekaj mesecih ali letih, ko se oglasijo le za zahrbtno kritiko, mi za to pravico nakazujejo povprečno po jurčka €. Z denarjem ne vem več kam......

Jest mam idejo !!!! :sign13: :beer:

Škoda, ker si zaprl temo, saj bi se lahko dobro nasmejali vsem intelektualnim komentarjem, ki bi sledili.

Ajd. :icon_study: