View Full Version : Spletna stran!
Gorski
25. December 2009, 18:24
http:\\www.klpj.si
Lp,
G
Breza
25. December 2009, 18:27
Komplimenti! :icon_biggrin:
deteljica
25. May 2010, 10:09
Spletna stran dela, ampak na maile pa ne odgovorijo :icon_neutral:
Ali imam samo jaz smolo :icon_confused: ?
Kolovski
25. May 2010, 11:22
Imam podobno smolo... ne j***jo 5%:icon_lol:
:icon_confused:ni in ni odziva.
Joooooj, kako ste nestrpni. Dejte malce upoštevat, da je pomlad, da manjkajo samo še štirje dnevi do polne lune, da se temperatura zraka bliža poletni, da je jaga na srnjaka v polnem teku, da klopi trosijo meningocefalitise, borelioze, babezioze, da lisice pripravljajo svoj zarod za samostojno življenje, da srne polegajo, da kmetje kosijo, da politiki prepričujejo ljudi o najboljših možnih referendumskih odločitvah...skratka, kdo se ma cajt dandanašnji z nekimi maili čist preveč firbčnih članov Foruma-Lov ukvarjat. :icon_twisted: :icon_lol: :icon_wink:
Kolovski
25. May 2010, 13:51
Poslal sem ga že sredi februarja...:icon_confused:
ostrostrelec.pero
25. May 2010, 14:58
Poslal sem ga že sredi februarja...:icon_confused:
Zgleda da imajo osnovno enoto leto.:icon_lol:
Pri teh e-mail naslovih je običajno caka, da ga ob stvaritvi strani postavijo, nato pa ni nikogar, ki bi za ta e-naslov skrbel.
Jah, potem je brez veze sploh gor pisat e-naslov, ker vsa zadeva pade na resnosti.
Sicer pa mi je spletna stran KLPJ res všeč. Se mi zdi tudi precej ažurirana in s polno koristnih in zanimivih informacij.
deteljica
1. June 2010, 10:07
po urgiranju na mail naslov tajnika in predsednika je uspelo :icon_arrow:. Imam odgovor in celo člansko izkaznico :limona:
MilanK
2. June 2010, 18:54
Ve kdo kaj več v zvezi s prošnjo, ki so jo LD prejeli za pomoč pri organizaciji razstav pasem FCI IV, VII in VIII ob priliki Evropske razstave psov Celje 2010. Poleg prošnje je tudi obrazec donatorske pogodbe.
Za odgovore se zahvaljujem.
A potrebuješ tole:
Spoštovani!
Po naročilu predsednika komisije LZS za kinologijo, g. Marjana Gselmana, vam v prilogi pošiljam skenirano podpisano prošnjo za pomoč (donatorstvo) in ustrezno pogodbo.
S pozdravi,
Tajništvo LZS:
Karmen Koren, tajnica
MilanK
3. June 2010, 08:44
Hvala. Točno to sem potreboval.
Lp
MilanK
deteljica
3. June 2010, 09:10
Pasemske grupe IV, VII in VIII :icon_arrow:
A niso terierji grupa III? :icon_study:
Torej za terierje tole ne velja :icon_exclaim: .
Poganja vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.