Lisičarji

Stran 1 od 3 123 ZadnjiZadnji
 1. dolgin
  dolgin
  No lisičarji,kako kej
 2. Hunter
  Hunter
  Bravo tistmu k se je to spomnil!!!
 3. Brakir
  Brakir
  Ja kdo misliš da se je spomu? Brakirju je dolgčas pol pa tkole!

  Sploh pa tukej mal poročejte če zapazite lisičke po obhodih po revirju, pa tudi pol ko pride sezona lova..... Izkušnje, nasveti, vse ima mesto tukaj!
 4. Hunter
  Hunter
  Našel sem leglo mladih lisic,lepo se hodijo gret na sonce,starejše pridno lovijo.Kako kaj pri ostalih....
 5. davorin
  nismo nič kaj aktivni vidim:) jaz jih zdaj kar pri miru raje pustim, pa jih ne motim!! tako že ima stara lisica dovolj dela s temi svojimi otrčički..
 6. mrki
  mrki
  Sem najdu kotiček pravih jagrov,upam da me sprejmete v skupino. Pri nas je nekako slabo z lisičkami letos od aprila sem jih opazil komaj 7 pa še to nobene v košnji, zgleda da jih je steklina pospravila v našem koncu.
 7. Kolovski
  Kolovski
  No fantje, počas se bo začel... mate že kej uspeha?
 8. mugo
  mugo
  No pa sem se še jaz pridružil. V naših koncih se je počasi začel lov na lisice kot so to počeli včasih, ko so jih lovili zaradi krzna. Prej v letu za to ni bilo potrebe, ker lisic niso streljali zaradi varstva male divjadi, ki v naših koncih nima ravno primernih terenov. Zdaj pa se začenja: čakanje ob polni luni, pogoni in tudi lov z jamarjenjem v času lisičje gonje. Nestrpno pa vsi čakamo vrhunec- sneg! Pa dober pogled vsem
 9. Hunter
  Hunter
  Treba bo začet,pa sneg pogrešamo...
 10. Hunter
  Hunter
  Ti mugo glede na rezultat z Ldevnice,kok ste zajcev dobili,bi rekel da sta z bedance bila prejšnje leta kar pridna.Pohvalno!
Rezultati 1 do 10 od 21
Stran 1 od 3 123 ZadnjiZadnji