PDA

View Full Version : Vzajemna se predstavi

Bernarda
24. May 2011, 14:30
Pozdravljeni!

Vzajemna :icon_lol: je največja zdravstvena zavarovalnica v Sloveniji, pri kateri ima sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje skoraj 900.000 naših članov.

Ker se zavedamo, kako dragoceno je zdravje, s svojo ponudbo :icon_study:, nudimo zdravstvena in druga osebna zavarovanja, ki posameznikom in njihovim družinskim članom zagotavljajo pomoč in varnost doma in v tujini, kadar nastopijo bolezni, poškodbe in druge neprijetnosti, povezane z osebnim stanjem.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje krije stroške doplačil do polne vrednosti zdravstvenih storitev, ki so pravica iz obveznega zdravstvenega zavarovanja. Ta doplačila so lahko zelo visoka :icon_confused: in veljajo za vse državljane RS, ki imajo po zakonu status zavarovane osebe v obveznem zdravstvenem zavarovanju, razen otrok, šolske mladine, dijaki in študenti (do 26.leta) in osebe, ki so oproščene doplačil.

:icon_redface:Ali veste, da imamo pri Vzajemni najnižjo premijo za dopolnilno zdravstveno zavarovanje?

Sršen
1. June 2011, 07:58
Bernarda, pozdravljena!

Če prav tole razumem, boste tu na razpolago za vprašanja o vaših storitvah? Odlično!
Ali se bomo pogovarjali o kakšnih specifičnih ponudbah vaše zavarovalnice pisanih na kožo lovcev in lovskih družina ali pa gre za sekvence vaših storitev, ki jih lahko uporabimo lovci kot običajni državljani?

rock&roll
1. June 2011, 11:34
Moram se pohvaliti, letos sem se prvič zavaroval pri Vzajemni za tujino. Prej sem imel Coris, ki pa je dražji ob manjši zavarovalni vsoti.

Še posebno pa me je razveselilo, ker obstojajo t.i. družinski paketi, tako da sem nekaj doplačal in zavaroval še celo družino. Otroci stalno nekaj potujejo, pa Hrvaška, pa Nizozemska itd in je dobro, da imajo zavarovanje.

Meni pa itak prav pride, če ne drugega zaradi jage, pa tudi službeno grem tu pa tak naokoli.

Edino kar mi še ni poznano je, kako v primeru, ko rabiš, zadeva deluje. Upam sicer, da je nikoli ne bom rabil, če pa bom, potem bi res moralo delovati. A ima kdo že kakšne izkušnje?

Darja1
21. June 2011, 08:00
Bernarda, pozdravljena!

Če prav tole razumem, boste tu na razpolago za vprašanja o vaših storitvah? Odlično!
Ali se bomo pogovarjali o kakšnih specifičnih ponudbah vaše zavarovalnice pisanih na kožo lovcev in lovskih družina ali pa gre za sekvence vaših storitev, ki jih lahko uporabimo lovci kot običajni državljani?

Pozdravljeni, Sršen:icon_lol:!

Res je, tu boste izvedeli vse o zavarovanjih Vzajemne, o specifičnih ponudbah - zavarovanjih za lovce, kako do sklenitve zavarovanj in o aktualnih nagradnih igrah.
:sign13:Trenutno poteka nagradna igra: "1,2,3 … v tujini brez skrbi!"
...več o nagradni igri si lahko preberete na www.vzajemna.si:icon_exclaim:

Darja

Darja1
21. June 2011, 08:34
Moram se pohvaliti, letos sem se prvič zavaroval pri Vzajemni za tujino. Prej sem imel Coris, ki pa je dražji ob manjši zavarovalni vsoti.

Še posebno pa me je razveselilo, ker obstojajo t.i. družinski paketi, tako da sem nekaj doplačal in zavaroval še celo družino. Otroci stalno nekaj potujejo, pa Hrvaška, pa Nizozemska itd in je dobro, da imajo zavarovanje.

Meni pa itak prav pride, če ne drugega zaradi jage, pa tudi službeno grem tu pa tak naokoli.

Edino kar mi še ni poznano je, kako v primeru, ko rabiš, zadeva deluje. Upam sicer, da je nikoli ne bom rabil, če pa bom, potem bi res moralo delovati. A ima kdo že kakšne izkušnje?

Pozdravljeni!

Me veseli:icon_lol:, da sklepate naša zavarovanja Vzajemna Tujina, ki krije:
•storitve nujne medicinske pomoči,
•nujne zdravstvene prevoze do bolnišnice ali klinike,
•nujno zdravljenje v bolnišnici ali kliniki, nujne zobozdravstvene storitve,
•iskanje in reševanje zavarovanca,
•odvetniške storitve,
•prevoz obolelega, poškodovanega ali umrlega zavarovanca v domovino,
•pomoč svojcem obolelega, poškodovanega ali umrlega zavarovanca in drugo.

Glede na to, da večkrat potujete, bi vam svetovala naše zavarovanje Multitrip. Gre za celoletno polico za cel SVET, s katero je število potovanj v tujino neomejeno, zavarovanje imate krito vsakokrat prvih 60 dni od posameznega odhoda v tujino. Zavarovalna vsota pri Multitripu je 50.000 €, zavarovalna premija znaša 50 €(za posameznika), za družino 120 €. Družinsko zavarovanje Multitrip pomeni starši + otroci (do 21. leta starosti), s tem da plačate za starše (50 €+ 50 €) in za enega otroka (20 €) ostali so brezplačno na polici.
Lahko vam pošljemo ponudbo?:icon_wink:

..in še glede koriščenja Vzajemne Tujine:
V primeru, da v tujini želite koristiti zavarovanje (zbolite, se poškodujete, potrebujete prevoz...), takoj pokličete 24-urno dežurno tel.št. asistenčnega centra (Mondial Assistance), ki je natisnjena na vseh dokumentih, ki jih prejmete ob sklenitvi. Asistenčni center vam bo v slovenskem jeziku nudil pomoč in vas usmeril v najbljižjo zdravstveno ustanovo.