PDA

View Full Version : Izpolnjena želja

rahowc
04-04-10, 14:48
Ne vem če spada v to temo sam nisem vedel kam naj bi napisal

No najprej lep pozdrav
Koncno sprejet v LD dobil sem 2 mentorja in če bo vse po planu se v torek dobim z njima da se spoznamo in tako;)
LP
Klemen Kobal

patriot
04-04-10, 20:02
Super vso srečo ti želim. Bodi delaven in poslušen in za vsako nejasnost postavi vprašanje. Le tako boš "zrasel" v pravega lovca.
Lp in dober pogled!

PROF.racoon
04-04-10, 20:11
Čestitam! Tudi jaz in še trije prijatelji, ki smo se odločili za skupen začetek lovske poti, smo bili pred tednom dni sprejeti v LD Trnovo.
Mentorji so ta pravi (predsednik LD in prijatelj, ki me je za vse skupaj navdušil).
Potrudili se bomo po vseh svojih močeh...
Lovski zdravo!

ZR7
04-04-10, 20:45
Rahowc, vse najlepše na tvoji lovski poti ti želim!

LP

Veper
04-04-10, 23:11
Rahovc vztrajanje se je izplačalo in kot se spomnim ti vztrajaš že zelo dolgo in za tako mladega fanta je to redkost.Čestitam.

rahowc
05-04-10, 01:44
Hvala vsem

Ja veper@ res je dolgi dve leti;) ampak se je izplačalo;)
lp
Klemen Kobal

Pinkfloyd
05-04-10, 01:51
rahowc, obilo užitkov na tvoji lovski poti. Lepo, da si toliko časa vztrajal.

Meni je še danes žal, da se na to pot nisem podal že v svojih srednješolskih letih, ko je največ časa...Zdaj pa je, kot je ;)

JANEZ L
06-04-10, 11:03
Lp!

Poslušaj, opazuj, srkaj, vpijaj, vsako besedo si v srce položi, vsako videnje v spomin vtisni... Srečno, na zelenih stečinah, ti želim...

Lovski zdravo
Janez L

MilanK
06-04-10, 12:36
Rahowc iskrene čestitke in dobrodošel med tovariše zelene bratovščine. Kjer koli boš hodil po lovskih poteh, naj ti narava polno navdiha in lepih doživetij da.
Lovski zdravo!
MilanK

rahowc
06-04-10, 15:24
Hvala usem za lepe želje
in za se večjo voljo ki ste mi jo vlili z temi zeljami;)
lp
Klemen Kobal

rahowc
07-04-10, 15:12
Pozdravljeni!
Ucjraj sem spoznal svojega in prijateljevega mentorja in moram rect da sta res face;)
lp
Klemen Kobal