View Full Version : Foto natečaj
FD Grča Kočevje, FZS in ZLD Kočevje Raspisujejo fotografski natečaj na temo Divjad v naravi. Rok za dodajo del 20.10.2008
Več na Spletni strani LZS (http://www.lovska-zveza.si/ftp/novice/Foto%20natecaj.pdf)
Obvestilo!
Radi bi vas opozorili, da bo Foto sekcija foruma lov v koncu aprila oziroma v začetku maja organizirala razstavo digitalnih fotografij na kateri bodo lahko sodelovali vsi člani Foruma lov. Razpis bo objavljen v mesecu marcu in sicer bo omejen na tri tematska področja:
divjad (zima- pomlad)
narava (zima- pomlad)
lovstvo (zima- pomlad)
Namen razpisa in razstave bo promocija Foruma lov in lovstva ter zbiranje fotografskega gradiva za članke.
Upamo, da se razstave udeležite v čim večjem številu.
Iskoristite sneg, da dobimo malo zimskih fotografij
Še malo reklame za razstavo
Aparat sem nabavil, sedaj pa na lov za motivi!
Pa dobro luč!
(še nekaj slik sem dal v album, kaj več pa upam na razstavi)
http://www.shrani.si/f/25/EE/3zKY0FtN/3/objavljena.jpg
Lp!
Springer! Dobili smo zmagovalca razstave, sploh če pride do žirije, z argumentom levo od fotoaparata...:icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
Lovski zdravo
Janez L
Janez Vroooong moj je prepričljivejši v vseh pogledih:icon_twisted:2785
2786
Je pa moj vsekakor lepši!:icon_wink:
A so ti fotkiči sam za portrete dober, a so tud za kaj drugega uporabni (tihožitja, panorame,..):icon_twisted::icon_lol:
LP
Kateri fotkiči? Vse je odvisno od objektiva, ne vem kaj konkretno te zanima.
Pa smo še malo močnejši, Nikon D40, ter tije objektivi. 35-70, 35-135 ter Sigma 70-300. Za kakšno fotko bo že:icon_biggrin:
Kateri fotkiči?
Tisti, pri katerih je tvoj lepši, Veprov pa bolj prepričljiv:icon_twisted::icon_lol:.
LP
O revolverjih se pogovarjamo v drugi kategoriji.
O revolverjih se pogovarjamo v drugi kategoriji.
Te besede niti slike jaz nisem uporabil:icon_lol::icon_twisted:.
LP
Ok,tale debata ne pelje nikamor. Fotoaparat v roke, pa slikat!
2824
2825
Na sprehodu po lovišču sem imel seboj poleg tistega črnega ropotača (ki je menda grši od svetlega malega ) še fotoaparat:icon_lol:
Lp!
Iz foto natečaja pršli na obrčun pri O.K. Corallu...:icon_twisted: :icon_wink: :icon_lol:
Lovski zdravo
Janez L
Janez L pa saj slikam z canonom takšnim in drugačnim.Eden od njiju je Power shot A540 ta drugi pa Taurus 44 Mag. Vendar oba sta Canona:icon_twisted::icon_lol:
2832
In še prvi slikan z drugim po slikanju z prvim:icon_twisted::icon_twisted::icon_lol:
Veper, od kdaj je pa Jazbina tako visokogorska ratala? :icon_lol:
Jereb na Bavškem grintovcu "Juliske alpe " ni jazbine:icon_lol: Tista prva fotka je pa posneta nasproti Racne gore pod Županščkom ,ki pa je kake 2,5 km zračne linije oddaljen od Jazbine:icon_study:
Shadow23, glede teme lovstvo bi jaz predlagal, da se ne omejuje na pomlad-zima. To pa zato, ker se da narediti veliko fotografij, ki ne morejo biti časovno opredeljene.
Čist simpatičen kužek, fotke pa,kaj naj rečem, tako za silo!:icon_wink:
Čist simpatičen kužek, fotke pa,kaj naj rečem, tako za silo!:icon_wink:
Ne morjo bit boljše z tem kar imam.:icon_sad:
No, to pa ne bo držalo! Pravijo, da fotografije (dobre), ne naredi aparat, ampak tisti, ki fotografira. Preverjeno!
fotka proti svetlobi je večji izziv. naredita jo oba mašina in fotograf.
Obvestilo!
Radi bi vas opozorili, da bo Foto sekcija foruma lov v koncu aprila oziroma v začetku maja organizirala razstavo digitalnih fotografij na kateri bodo lahko sodelovali vsi člani Foruma lov. Razpis bo objavljen v mesecu marcu in sicer bo omejen na tri tematska področja:
divjad (zima- pomlad)
narava (zima- pomlad)
lovstvo (zima- pomlad)
Namen razpisa in razstave bo promocija Foruma lov in lovstva ter zbiranje fotografskega gradiva za članke.
Upamo, da se razstave udeležite v čim večjem številu.
Dnevi hitro bežijo. Človek pa nima vsak dan možnosti fotografiranja in tako bo kar naenkrat maj,potem pa panika, kaj dati na vpogled!
Rad bi samo vedel, ali bomo to dali na papir,kakšen format,koliko obdelave je dopustno...? Glede tematike pa sem ti že dal predlog, poglej nekaj postov nazaj.
Izbiram slike za prijavo na razpis v našem forumu in še za za prijavo na razpis FD Grča.
FD Grča Kočevje razpisuje fotografski natečaj na temo ŽIVALI V NARAVI
http://www.fotodrustvo-grca.si/zivali2009.pdf
Še nekaj dni do konca razpisa natečaja FD Grča. Kdo ima namen sodelovati?
Sem že poslal pod Foto sekcija Forum-lov. Glede na to, da ni potrebna velika ločljivost bi lahko slike poslal marsikdo, ki jih je objavil na forumu.
Sem že poslal pod Foto sekcija Forum-lov. ...
Bravo Gosjak!:icon_lol:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.